Project Leven bestaat sinds april 2013, met als doel anderen (voornamelijk mannen) te inspireren om hun leven te optimaliseren. De basis zijn de persoonlijke experimenten, waarin ik zelf verschillende levensstijlen onderzoek en ervaar.

Dit blog gaat over biohacking, gezondheid en technologie. Denk hierbij aan grotere trends als Quantified Self en Singularity, maar ook aan gadgets, apps, supplementen en diverse voedingspatronen.

Cijfers

In januari 2018 had Project Leven ongeveer 35.000 unieke bezoekers per maand. In heel 2016 had de blog 164.517 unieke bezoekers en 222.563 pageviews.

Naar de podcast Project Leven Show luisteren ongeveer 10.000 mensen per maand (oktober 2017)

Op social media (Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, SlideShare en YouTube) meer dan 2.000 volgers (oktober 2017).

Partners

Hieronder staan een aantal partners waarmee ik heb samengewerkt.

Dit zijn een aantal referenties.

Bastiaan Swager (manager Freezlab Amsterdam): “We hebben op een hele fijne en effectieve manier samen met Peter Joosten gewerkt aan het realiseren van een vlog, een blog en een win actie voor Freezlab. De communicatie verliep uitstekend en we zijn erg blij dat we dit samen hebben kunnen doen.”

“We zijn erg blij dat we dit samen hebben kunnen doen.”Bastiaan Swager (Freezlab)

Roland Verment (eigenaar Paneuromix): “Peter Joosten is met projectleven een inspiratiebron voor mij en test allerlei interessante dingen die ik zelf soms ook overweeg te proberen. Door de blogartikelen van Peter heb ik eindelijk hoogwaardige content in mijn blog. De communicatie verloopt altijd goed.”

Bedrijven waar ik mee samenwerk of heb samengewerkt:

Heb je interesse om met mij samen te werken? Promotie via mijn blog kan op verschillende manieren, zoals een advertentie, affiliate, review of winactie. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.


Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Project Leven
KvK nummer: 63044560
BTW nummer: NL193603433B01
Vestigingsadres: Achter de Kamp 9, 3811 JD Amersfoort
Email: peter [at] projectleven.nl


Neem contact met me op!

Wil je zakelijk met mij samenwerken? Ga naar mijn contactformulier en neem contact met me op!