peter joosten

Alles wat je van mij wil weten! Wie ben ik? Hoe kun je zakelijk met mij samenwerken, voor advertenties en reviews? Welke opleidingen en cursussen heb ik gedaan? Via welke social media kanalen kun je me volgen en hoe kun je contact met me opnemen?

Wie is Peter Joosten?

Mijn naam is Peter. Ik ben een menselijk proefkonijn en onderzoek hoe ik optimaal kan leven. Kan ik een Superhuman worden? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe kan ik mijn leven meten en hoe werken de apps, activity trackers, websites of andere gadgets? Ik zoek het voor je uit.

Daarnaast doe ik allerlei experimenten, vaak 30 dagen lang. Van de principes van het paleo dieet, Russisch ijszwemmen, Bulletproof Coffee, CrossFit, zelfonthouding en nog veel meer.

helden

Van links naar rechts: met Ben Greenfield, Kelly Starret en Tim Noakes

Naast zelf dingen uitproberen en testen, spreek ik ook met experts. Op evenementen zoals de Biohacker Summit in Helsinki en Londen. Of voor mijn podcast, de Project Leven Show.

Wat doe ik nog meer? Naast de blog heb ik een eigen pop-up blended coffee bar (Black Box), ben ik mede-organisator van de Super Lifestyle Summit en organiseer ik de Biohacking Meetups van Permanent Beta. Op Patreon deel ik exclusieve updates, zoals transcripties van podcast interviews en concept hoofdstukken van mijn nieuwe boek. 

Hieronder lees je er meer over:

Zakelijk: adverteren, reviews en samenwerken

Project Leven bestaat sinds april 2013, met als doel anderen (voornamelijk mannen) te inspireren om hun leven te optimaliseren. De basis zijn de persoonlijke experimenten, waarin ik zelf verschillende levensstijlen onderzoek en ervaar. 

Dit blog gaat over biohacking, gezondheid en technologie. Denk hierbij aan grotere trends als Quantified Self en Singularity, maar ook aan gadgets, apps, supplementen en diverse voedingspatronen.

In januari 2017 had Project Leven ongeveer 25.000 unieke bezoekers per maand. In heel 2016 had de blog 164.517 unieke bezoekers en 222.563 pageviews. Op social media (Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, SlideShare en YouTube) meer dan 1.500 volgers (januari 2017). 

Bedrijven waar ik mee samenwerk of heb samengewerkt:

Heb je interesse om met mij samen te werken? Promotie via mijn blog kan op verschillende manieren, zoals een advertentie, affiliate, review of winactie. Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden. Neem contact met op.

NB. Geïnteresseerd in een lezing of presentatie van mij: lezingen en presentaties

NB. Weten waar ik in de media was: in de media.

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Project Leven
KvK nummer: 63044560
BTW nummer: NL193603433B01
Vestigingsadres: Achter de Kamp 9, 3811 JD Amersfoort
Email: peter [at] projectleven.nl

Opleiding en cursussen

Deze opleidingen en cursussen heb ik gevolgd:

Social media

Volg deze allemaal en je mist helemaal niets:

Neem contact met me op!

Neem contact met me op door het onderstaande formulier in te vullen. Je krijgt dan z.s.m. een e-mail van me terug! Lukt het niet? Mail dan naar peter [at] projectleven.nl. 

Je naam

Je e-mailadres

Wat kan ik voor je doen?

Comments

 1. Matthias

  Ik ben net als jij ook al heel wat internet projectjes gestart waarachter ik ‘niet gelukt’ moet zetten en daarnaast meet en test ik ook graag dingen van mezelf (ook naar aanleiding van de boeken van Ferris). Toevallig kwam ik op je blog omdat ik probeer een paar weken geen koffie te drinken. In ieder geval: een van mijn favoriete meetapparaatjes is de sleepcycle app waarin je slaappatronen en aantal uren slaap per nacht worden gemeten, daarbij is het ook een wekker. Zodoende gebruik ik het elke dag. Misschien iets als toevoeging aan je arsenaal van meetingen.

 2. Author
  Peter

  Leuk, welke sleepcycle app gebruik je?
  Ik zelf nu Sleep (Android) die ik naast mijn kussen leg en de Fitbit. Als ik genoeg meetdagen heb gehad, dan wil ik ze met elkaar vergelijken.

  Wat waren je bevindingen t.a.v. je slaap nu je geen koffie drinkt? Ik zag dat ik langer sliep en sneller in slaap val.

  Peter

 3. Danny Jonkman

  Beste Peter, ik heb deze blog net ontdekt en de fitbitflex aangeschaft. ik wil ook graag meer weten over mijzelf en al jaren er naar op zoek. dit lijkt mij een goed begin. Weet je misschien ook een dame die over dit soort zaken blogt?

  Dat zou voor mij een leuk referentie kader zijn
  veel succes en hoop nog veel over je ervaringen te mogen lezen.

  Groet Danny (v)

Leave a Comment