peter joosten

Alles wat je van mij wil weten! Wie ben ik? Welke opleidingen en cursussen heb ik gedaan? Via welke social media kanalen kun je me volgen en hoe kun je contact met me opnemen?

Wie is biohacker Peter Joosten?

Mijn naam is Peter. Ik ben een menselijk proefkonijn en onderzoek hoe ik optimaal kan leven. Kan ik een Superhuman worden? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe kan ik mijn leven meten en hoe werken de apps, activity trackers, websites of andere gadgets? Ik zoek het voor je uit.

Daarnaast doe ik allerlei experimenten, vaak 30 dagen lang. Van de principes van het Russisch ijszwemmen, Bulletproof Coffee drinken, nieuwe gadgets proberen, zelfonthouding en nog veel meer.

helden

Van links naar rechts: met Ben Greenfield, Kelly Starret en Tim Noakes

Naast zelf dingen uitproberen en testen, spreek ik ook met experts. Op evenementen zoals de Biohacker Summit in Helsinki en Londen. Of voor mijn podcast, de Project Leven Show.

Wat doe ik nog meer? Naast de blog ben ik mede-organisator van de Super Lifestyle Summit en organiseer ik de Biohacking Meetups van Permanent Beta. Op Patreon deel ik exclusieve updates en achtergrondverhalen bij de podcasts en mijn blog.

Hieronder lees je er meer over:

Opleiding en cursussen

Deze opleidingen en cursussen heb ik gevolgd:


Neem contact met me op!

Heb je een vraag of verzoek? Ga naar mijn contactformulier en neem contact met me op!

Comments

 1. Ik ben net als jij ook al heel wat internet projectjes gestart waarachter ik ‘niet gelukt’ moet zetten en daarnaast meet en test ik ook graag dingen van mezelf (ook naar aanleiding van de boeken van Ferris). Toevallig kwam ik op je blog omdat ik probeer een paar weken geen koffie te drinken. In ieder geval: een van mijn favoriete meetapparaatjes is de sleepcycle app waarin je slaappatronen en aantal uren slaap per nacht worden gemeten, daarbij is het ook een wekker. Zodoende gebruik ik het elke dag. Misschien iets als toevoeging aan je arsenaal van meetingen.

 2. Author

  Leuk, welke sleepcycle app gebruik je?
  Ik zelf nu Sleep (Android) die ik naast mijn kussen leg en de Fitbit. Als ik genoeg meetdagen heb gehad, dan wil ik ze met elkaar vergelijken.

  Wat waren je bevindingen t.a.v. je slaap nu je geen koffie drinkt? Ik zag dat ik langer sliep en sneller in slaap val.

  Peter

 3. Beste Peter, ik heb deze blog net ontdekt en de fitbitflex aangeschaft. ik wil ook graag meer weten over mijzelf en al jaren er naar op zoek. dit lijkt mij een goed begin. Weet je misschien ook een dame die over dit soort zaken blogt?

  Dat zou voor mij een leuk referentie kader zijn
  veel succes en hoop nog veel over je ervaringen te mogen lezen.

  Groet Danny (v)

 4. Peter

  ik heb je podcast met veel plezier beluisterd, ben bijzonder geïnteresseerd in biohacking, ben jij bekend met het product protandim?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.